Het BeautySmart concept komt voort uit de behoefte om de beste schoonheidsbehandelingen voor iedereen toegankelijk te maken.
BeautySmart Salon
Van jong tot oud, voor mensen met veel of juist weinig tijd, voor mensen die even willen genieten, maar ook voor mensen die functioneel geholpen willen worden.

Daar waar de meeste schoonheidssalons het hogere marktsegment najagen, hebben wij gekozen voor no nonsens. In een prettige ambiance moet je echt goed geholpen worden, zonder dat dit perse veel geld of tijd hoeft te kosten.

We gaan hierbij altijd voor het beste resultaat. Dit betekent dus dat we de hoogste eisen stellen aan de opleiding van onze schoonheidsspecialisten en als ook de producten waarmee we werken.

Hierbij hoeft u ook niet bang te zijn voor opdringerige pogingen tot artikelverkoop. Wij geloven daar niet in. U koopt een goed verzorgingsproduct omdat u resultaat verlangt, maar niet omdat dit van ons moet.

Wij werken met het Dermalogica. Wanneer producten van Dermalogica in aanraking komen met de huid, gebeurt er iets bijzonders. Een gezonde, mooie huid, krijgt dan een andere betekenis. Dermalogica is niet voor niets wereldwijd de eerste keus van professionele schoonheidsspecialisten en consumenten. Waarom? Omdat Dermalogica zich al ruim 25 jaar met hart en ziel wijdt aan educatie, onderzoek en professioneel advies.

Dermalogica streeft altijd naar een gezonde en mooie huid voor iedereen. Dermalogica investeert niet in advertenties en verleidt niet door mooie verpakkingen, maar besteed z'n tijd liever aan het uitdenken van nieuwe, effectieve formules die leiden tot huidverbetering. Juist deze no nonsense filosofie en resultaatgerichtheid sluit naadloos aan op de peilers van BeautySmart. Zoekt u een fijne schoonheidssalon in Arnhem Centrum?

Be Smart go BeautySmart.